Toiminta helpottuu taas viimeistään syksyllä

Jee jee jee jee voisinkin mennä tästä uimaan 
Minä kierrän ympyrää ja se saa minut rauhoittumaan


Oltiin tänään ekaa kertaa treenailemassa VAU:n aksatreeneissä, Vipusenkadulla. Tultiin paikanpäälle vähän myöhässä, kun tokihan just meijän kohalle sattuu aina kaikki hidasteet ja tällä kertaa se oli tietyö. Unohin ihan kokonaan, että Heinolassa pinnotetaan teitä uusiks.. 
Mutta ei kuulemma haitannut, kun oltiin Nastan kanssa ainoa koirakko tämän päivän treeneissä! Saatiinkin sitten oikeen hyvää yksilöopetusta!

Otettiin alkuun yksittäistä rengasta, sitä kun ei A-Qilityn hallilla ole ja on sen treenaaminen jäänyt hiukka vähälle. Pari kertaa Nasta kiers tai alitti, mutta kyllä se siitä kun vähän muistuteltiin, että kuis sitä pitikää oikee toimia :D

Vauhtiahan Nastasta tosiaan löytyi ja vaikka kuinka! Tällainen pikkuralli on kyllä pikkuketulle niin mieleistä, saa vaan pistellä menemään :)


Tätä vikaa lähdettiinkin sitten vaan yksibkertaisesti suorittamaan ilman mitään sellaista eristyistä tavoitetta. Oma ohjaaminen tosin takkuaa, vaikka mulle sanottiinkin että ei se nyt niin huonosti mene kuin oletan mutta huomaa ettei paljoa ole ohjaillut. Mutta hiotaan, hiotaan!

Vikalle pikkuradalle löytyi vauhtia oikein mukavasti ja saatiin sivussa vähän irtoamisharjoituksia. Nasta pyrkii palaamaan vähän turhan hanakasti mun luo, kun yksin treenatessa palkkaaminen esim. alustalta ei käy niin sujuvasti kuin apukäsien kanssa.. Mutta sitäki ollaa nyt harjoteltu ja sujumaanhan se alkaa hiljalleen!2 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Teidät on haastettu! Hähä!

Sara Mehtola kirjoitti...

Hei!, tykästyin blogiisi todella paljon! kivoja kuvia ja mukavan mittaisia tekstejä! Olisiko mahdollista että kävisit äänestämässä minun sekartuista piskiäni vuoden 2016
showhauksi täällä : http://koti.kapsi.fi/~villep/kuonokirja/jarppi/

oon todella kiitollinen ja kaikki äänet on todellakin tarpeen!
rullaat siis vähän alaspäin ja painat vihreää ympyrää :3

- Sara sekä Jarppi
- www.jellonat.blogspot.fi

Lähetä kommentti