Alokasluokka

Sain jopa aikasiks ilmottaa Nastan 14.8. pidettäviin tokoepiksiin, joten ollaan nyt tehty treenit aikalailla kokeenomaisina - tosin ilman liikkuria, mikä vähän tuottaa minulle itselleni hiukan vaikeuksia. Saatiin kuitenki eilen vähän filmille, että kuinkas nää hommat meiltä oikein sujuu... Nastalla oli tutun kuvaajan vuoksi hieman pasmat sekaisin, vaikka suht hyvinhän sen tekee - huolellisuutta vaan saisi olla varsinkin minun toimesta.
Kaikki muu saatiin videoitua paitsi hyppy, koska en estettä omista.

Videoissa on toinen toistaan ärsyttävämpi rallatus, koska taustan äänet olivat varmasti häiritsevämpiä kuin musiikki..

1 minuutin paikkamakuu

Paikkista on harjoiteltu oikein urakalla ja se alkaa onneks jo näkyä. Koira jaksaa odotella ja videollakin näkyy, miten hienosti se sivuuttaa takaa ajavan pyörän. Takana on myös päiväkoti, jossa olleet lapset meillekkin huuteli mutta pikkukoiraa ei vaan kiinnosta :D
Koira paloi "hiukan" puhki, mutta ehkäpä tuosta nyt pääpiirteittäin näkee, että se koira pysyy paikallaan eikä juokse kenttää kymmentä kertaa ympäri..


Seuraaminen

Liikkurin puuttuminen... Ei. Nastalla hiukan liian hurja vire, härkkii pohkeesta ja tanssii omiaan. Keskittymistä kummankin osalta kaivattaisiin. Mutta juoksuosuus meni kyllä tosi hyvin! Se on vähän niin ja näin ollut aiemmin, nyt tykkäsin kyllä itekkin.


Maahanmeno seuraamisen yhteydessä

Tätäkin pitää vielä hinkata. Ei se siihen meinaa jäädä, usein pitää heittää toista käskyä. Sille on jostain pinttynyt päähän se, että tässä pitää pysähtyä seisomaan? Vahvistellaan ehkä tota maahan-käskyä, meinasin ensin että vaihtaisin kokonaan uuteen käskyyn että sais koko liikkeen ihan selkeelle pohjalle.. Mutta toisaalta tässä on jo hyvä pohjustus, joten ehkä lähden vaan vahvistelemaan.


Luoksetulo

Tää on kyllä ihan kiva! Vauhtiahan sais olla lisää, mutta tulee se ihan kivasti sivulle. Selkeempi perusasento olis kiva, mutta pikkuhiljaa..


Noutoesineen pitäminen

Tän kanssa ollaan kyllä taisteltu.. Yhdessä vaiheessa Nasta jopa pelkäs tota kapulaa, eikä menny millään sen läheelle. Nyt se jopa pitää sitä suussa tiputtamatta sitä! Noudostahan ollaan vielä ihan älyttömän kaukana, mutta sitäki työstetään parhaillaan.


Kauko-ohjaus

Vahvistusta, vahvistusta ja vahvistusta. Sillon tällön se ei tosiaan ymmärrä mikä on istumisen ja maahanmenon ero, voihan siihen välii tarjota myös vaikka vilkuttamista tai ympäripyörimistä? Toi paikallaan pysyminenki on ihan asia erikseen.. Ei se vissii iha omaa mittaansa siinä liiku, mutta kuitenki. Hyvällä mallillahan se jo on!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti