The mood is right, the party's on

Oltiin tänään pitkästä aikaa hallilla treenailemassa, sillä tutulla ja turvallisella porukalla jolla aiemminkin. Ollaan Nastan kanssa nyt vähän vähemmän tuota agilitya treenailtu, kun olen yrittänyt huomisia mällitokoja varten hinkata tokon kondikseen. Tai omalta osaltani, ihan järkyttävää kallistelua ja kurkottelua koko ajan :D Mutta ollaan paremmalla mallilla kyllä!Tänään siis treenailtiin vähän aksaa, vakkarikoutsin kanssa! Lähdettiin tekemään ylläolevasta radasta osuutta 1.-3. ja yritin kiinnittää huomiota ennen kaikkea omaan ohjaamiseeni, Nasta kun osaa yllättävän hyvin tajuta mitä mä siltä vaadin. Hyvien ohjeitten mukaan sitten lähdettiin tätä pätkää tekemään pari kertaa ja kun sujui odotetusti - eli ihan tosi hyvin - siirryttiin sitten pätkään 3.-6. jota tehtiin sellaisenaan pari kertaa. Nasta irtoaa vielä hieman kehnosti, mikä ilmeni putkelle mentäessä, mutta kyllä sekin alkoi sujumaan kun kerrattiin :)

Yllä olevasta radasta jätettiin loppupelissä pois 7. ja 8. esteet, joten tehtiin sitten tohon 6. putkeen saakka ja sielä palkattiin. Nasta toimii kyllä kuin ajatuksen voimalla :D Jaksan ihmetellä, että miten se tekee noin näppärästi vaikka tää tais oll avasta toinen kerta ikinä, kun tehdään ihan oikeesti rataa. Ollaanhan me sellassia muutamien esteitten sarjoja tehty, mut ei tälleen! Pikkuketulla piisas virtaa vaikka kuinka ja se kyllä antoi anteeksi, vaikka ohjailin itse miten sattuu välillä ja jouduin korjailemaan :D Loppupelissä se irtos putkellekkin omaan silmään yllättävän hyvin! Loppua kohden aloin itse sekoilemaan ja meni ihan pasmat sekaisin, jolloin päätettiin lopettaa kun kokonaisuus oli koiran osalta mennyt ihan tositosi upeasti!


Huomenna sitten onkin meidän välietappi tokon osalta... Ne tokoepikset... Oon stressannu niitä kyllä jonkin verran, mutta kunnin jännittäminen alkoi vasta tänään. Kaukot on kyllä jotain niin epävarmaa ja meijän mahtavan koutsin kaa jo suunniteltiin, että aletaan opettamaan niitä ihan kokonaan uudelta pohjalta möllien jälkeen. Voihan se olla, että ne vahingossa onnistuu :D Mutta joo, siitä sitte kirjottelen enemmän, kun ollaan hengissä selvitty - toivottavasti..

0 kommenttia:

Lähetä kommentti