Kiivas ja kopea, aina liikkeissä nopea


Olla liehuva liputus, olla voittojen niputus
Ehdi ei katua, kun on tehtävä latua
Olla viimaa ja vetoa, olla liukkaampi petoa

Aikaista matoa, jahdataan kuin perikatoa
Olla tiukka ja kätevä, olla huikean päteväNo nyt on ne tokoepikset käyty! Mahtavaa harjotusta, varsinkin ainakin odottelun puoleen - mitä Nasta kaipaakin. Luokat meni EVL-->ALO suuntaan ja me oltiin kolmanneksi viimeisinä suoritusvuorossa. Nasta vinkui jonkin verran odotellessa ja pelkäsin jo hetken, että sen tekemisen into laskee ja kaikki muuttuu tylsäksi. Noh, menihän se motivaatio hieman maihin ja se näkyi suorituksessakin jonkin verran, mutta ei aina voi tehdä 110%:sesti :D

Tuomarina epiksissä toimi Oili Huotari ja kilpailu järjestettiin A-Qilityn hallissa, Lahdessa.Paikalla makaaminen 1min | 9p.
"Siisti makuu. Ylös viiveellä."
Hyvin se teki! Täytyy myöntää, että aiemmista vikinöistä ja levottomuudesta päätellen pelkäsin, että hurtta lähtis omille teilleen, mutta vielä mitä! Se pysyi ja vieläpä vinkumatta! Painoakaan ei vaihtanut missään vaiheessa, vaan hienosti pysyi niillä sijoilla mihin sen jätin. 
Sivu-käskyä en antanut tarpeaksi korkealta, jonka vuoksi Nasta sitten ajatteli, että hänpähän ei nouse :D Kaksoiskäskyä en antanut, vilkaisin vain koiraa kun mitään ei tapahtunut ja sittenhän tuo nousi. Ehkä korkeintaan 5sek. myöhemmin.


Seuraaminen | 9½p.
"Todella kivan näköistä seuruuta! Pienillä avuilla."
Ne pirun vartaloavut..... Huomasin aina vilkuilevani, että jääkö se koira jälkeen vai ei, mutta kyllä se ihan paikallaan oli koko ajan. Juoksut ja hidastukset sujui yllättävän hyvin, samoin kaikki käännökset ja liikkeellelähdöt, että pysähdykset. Olisi minun mielestä saanut olla korkeampi vire, mutta minkäs sille tekee :D


Maahanmeno seuraamisen yhteydessä | 9p.
"Kiva liike. Vähän viiveellä alas. Pienillä avuilla loppu perusasento."
Se jäi!!! Viiveellä toki, mutta se jäi :D Tässä nyt parin viikon aikana treenatessa hoksasin, että ei sille tarvii karjua, vaan kimeesti pihahtaa maahan-käsky ja kappas ku pelittää. Loppuun taas ne vartaloavut.. Ei hyvä.


Luoksetulo | 9½p.
"Hieno liike. Vähän vino loppu perusasento."
Siitä löytyy kyllä vauhtia! Koko matkan tuli laukalla ja se liikkeellelähtö <3 Kyllä siinä virtaa piisaa. Perusasentoon tuli tosiaan hieman tökkien, meinas ensin jäädä turhan kauas, mutta muisti sitten kuitenkin suunnilleen sen paikan :D


Noutoesineen pitäminen | 9p.
"Siisti pito. Hetken mietti kapulan ottamista. Suu vähän löysä irrottaessa."
Tuomari kun näki meijän kapulan liikkurin sitä antaessa oli kommentti "no johan on ISO kapula pienellä koiralla :D". Mulle sanottiin, että pitää olla sorvattu kapula ja ostin pienimmän mitä Heinolan Mustissa ja Mirrissä oli tarjolla, eli 250g. Mutta kyllä sielä muillaki oli laipallisia ohjatunnoudon kapuloita.. Noh, kai se on parempi tehä heti ku pystyy nii ohjeitten mukaan. Nastalla tuli odotellessa joku pahemman sortin aivopieru, eikä se enää ottanu tota kapulaa hampaisiinsa, kääns vaan päätä pois. Jouduin sitte jonki verran toistelemaan sitä ennen meidän vuoroa... Mutta tekihän se sen melko hyvin.


Kauko-ohjaus | 7p.
"Haistelee alussa. Tekniikka vähän pettää. Tuplakäsky istumiseen."
Noh tuli sieltä odotettua suuremmat pisteet. Tiesin kyllä, että nää on niin kesken kuin voi vaan olla ja aletaanki näitä opettelemaan ihan uudelta pohjalta. Koiran jätettyäni ja istumaan käskiessä nousi hienosti istumaan, mutta kun käteni laskin niin meni samantien maahan. Käskin sitten uudestaan istumaan ja nyt ei ennakoinut käteni laskiessa. Tätä siis hinkataan..

Estehyppy | 9p.

"Kiva liike. Hyppäsi aika kaukaa. Vajaa loppu perusasento."
Säikähin kyllä tossa Nastan hypätessä, että nyt se mätkähtää esteen päälle :D En ymmärrä mitä se oikee teki, mut kyllä se nimenomaan kaukaa hyppäs, sitä se ei yleensä siis tee. Hyvin se tuli yli ja esteeseen osumatta. Ja taas se perusasento...


Kokonaisvaikutus | 9p.
"Todella iloinen ja reipas esitys. Kauniisti ohjattu."
Ilo ohjata tollasta piskiä <3Lopputulemana siis 179p. ALO1 sij. 1/9!


Kai me kohta puoliin uskaltaudutaan sinne virallisiinkin :D Ajattelin kyllä, että alan työstään nyt noita kaukoja ja sitte käydään taas mölleissä, ihan vaan siks että saisin vähän kontrolloitua tätä omaa jännittämistäni. En kahtena yönä nukkunu yhteensä ku ehkä 6-7 tuntia :D Mut noh tän pohjalta nyt tiiän, että Nasta handlaa! Ja mäkin ehkä vähän..

0 kommenttia:

Lähetä kommentti