Nelkytä kiloa lihaa, kuudelle kilolle koiraa?

Pääsin tosiaan pari viikkoa sitten vähän innostumaan, kun tajusin Kennel-Rehun helppouden.. Päädyin siis kivasti tilaamaan 40kg lihoja Nastalle ja toki myös Dani saattaa näistä osansa saada. Paketteja autoon kanniskellessa mietin, että tulikohan nyt tilattua seuraavan viiden vuoden pöperöt pikkukoiralle :D


Pistettii siivet ja kaularangat heti annospusseihin, toki pojat oli heti pummimassa herkkuja :) Tarkotus oli ottaa vaan Nastasta kuva, mutta Dani hauskasti photobombas mukaan. Päivän naurut Danin ilmeilystä :D


Tilaus sisälsi:
  • Broilerjauhelihaa
  • Kalkkunaa
  • Lohta
  • Maksaa
  • Naudan jauhelihaa
  • Broilerin siipiä
  • Broilerin kaularankoja
  • Merilevää
  • Valkosipulirouhetta
  • Lohiöljyä

Näissä on tosiaan joksikin aikaa maisteltavaa näille minikoirille, eipähän tarvii hetkeen pohtia että jaksaisko lähteä lemmikkikauppaan kaivelemaan pakastealtaita!
Ihan uutena tuttavuutena mukaan tuli mm. jauhettu maksa, merilevä, valkosipuli ja lohiöljy. Yleensä oon sisäeliminä syöttäny joitain sisäelin mixejä, aattelin nyt kokeilla ihan pelkkää maksaa. Öljynä ollaan käytetty kylmäpuristettua rypsiöljyä ja Nutrolinin öljyjä, joita oon lisänny myös noihin itsetehtyihin kasvissoseisii (sisältää mm. herkkusieniä, salaattia, kurkkua, mustikkaa, puolukkaa, porkkanaa, banaania, omenaa yms.) jotka oon sitte pakastanu ja sulatellu myöhemmin. Lohiöljykin siis uusi, ihan vaan siks että oon kuullu siitä niin paljon hyvää mm. nivelongelmiin liittyen. Samoin valkosipulin ja merilevän kanssa, ootan mielenkiinnolla mitä näitten käytöstä seuraa (pysyykö punkit varmemmin poissa, paraneeko aineenvaihdunta ja turkki tms.).


Oon hurjan tyytyväinen kyllä tohon Kennel-Rehun toimintaan, tai ainakin näin yhden tilauksen perusteella! Hurjan paljon sielä oli väkeä hakemassa evästä koirilleen, että en taida olla ainoa joka on tyytyväinen. Että jatkossakin meijän koirien ruuat haetaan kyllä sieltä! Sujuvaa ja nopeaa toimintaa, etten sanois.


Ensimmäinen "Nastan jupinat-testissä"-postaus tulee näillä näkymin sunnuntaina! Yritän tehä näitä kerta viikkoon, olkoon nyt päivä sitte vaikka sunnuntai. Aivan joka sunnuntaille ei näitäkään voi lupailla, koska testattavaa ei varmaan hirveän usein ole, jos uusille tuotteille ei ole tarvetta.

p.s. Kaks jälkimmäistä kuvaa vanhempia kuvasia, halusin vaan vähän jotain täydennystä tähän :D
p.p.s. Joku päivä ehkä jotain videon tapasta Nastan seuruusta, jos uskallan nyt luvata...

0 kommenttia:

Lähetä kommentti